Motorhandschoenen

Motorhandschoenen

Als je in de winter graag een rit op de motor maakt, of je bent voor woon-werk verkeer afhankelijk van je motor is het fijn om tijdens de koudere dagen wel met warme handen te rijden. Hiervoor zijn meerdere oplossingen, zo hebben sommige motoren handvat verwarming. Voor de rijders die niet van deze luxe kunnen genieten is een paar warme handschoenen de oplossing. Nou kan het zijn dat dit zelfs niet voldoende is, hiervoor zijn de verwarmde motorhandschoenen de uitkomst. 

De verwarmde motorhandschoenen zijn er in twee verschillende uitvoeringen, de handschoen die je met de motor zelf verbindt en gebruikt maakt van de accu. Om wat flexibeler te zijn kiezen de meeste motorrijders toch voor de verwarmde motorhandschoen met externe batterij waarmee je veel mobieler bent. Je hoeft de handschoen niet los te koppelen van de motor als je even gaat tanken en kan ze gewoon aanhouden als je rit klaar is en je loopt het laatste stuk naar je eindbestemming. 

De verwarmde motorhandschoenen zijn voorzien van hele sterke verwarmingselementen die door de hele handschoen verweven zitten. Dit zorgt ervoor dat de hele hand maar ook alle vingers verwarmd worden. Omdat het een zogenaamd dual heating model is, zit de verwarming zowel aan de boven als aan de onderzijde van de hand. Per kant zijn er 3 standen waarop de intensiteit van de verwarming ingesteld kan worden. Beide kanten zijn los van elkaar te regelen waardoor je altijd de ideale temperatuur kunt in kunt stellen. 

Uiteraard zijn de verwarmde motorhandschoenen voorzien van valprotectie. Het is natuurlijk niet te hopen dat het nodig is maar als je per ongeluk een uitglijder maakt zitten er carbon protectie elementen in de handschoen verwerkt. Daarnaast is de stof extra stevig gemaakt en beschermd daarmee ook. Naast de veiligheids-eigenschappen zorgen de verwarmde motorhandschoenen ook voor een comfortabele rit.  Doordat je handen lekker warm zijn heb je veel meer controle over je gashendel en remmen wat de veiligheid weer ten goede komt. 

Uiteraard zijn de verwarmde motorhandschoenen wind en waterdicht wat ervoor zorgt dat je nog minder last hebt van de weersomstandigheden. Je kunt ervan verzekerd zijn dat je elke rit weer met warme handen op je bestemming aan komt. Zelfs onder de meest gure omstandigheden blijf je comfortabel.

De meegeleverde batterijen zijn eenvoudig op te laden met de mee geleverde USB-kabel. Als je onderweg bent kan je ze zelfs met een powerbank bij laden en heb je geen stopcontact nodig. De verwarmde motorhandschoenen zijn verkrijgbaar via Comfort Producten. Naast verwarmde motorhandschoenen vind je hier ook nog andere verwarmde kleding die ervoor kan zorgen dat je een comfortabele rit hebt. Denk aan een verwarmd shirt, een verwarmde bodywarmer of een verwarmde broek. 

We kunnen concluderen dat met de verwarmde motorhandschoenen je nooit meer last hoeft te hebben van koude temperaturen en elke rit, of het nu heel koud is in de winter of een winderige dag in de herfst, je komt altijd comfortabel, veilig en warm op je bestemming aan.