Audemars Piguet Royal Oak Concept Gmt Tourbillon is de beste Zwitserse uurwerkhorloge.
Audemars Piguet Royal Oak Concept horloge van Audemars Piguet kan een terugkeer zijn. Oorspronkelijk geïntroduceerd in 2002, werd het Royal Oak Concept geschreven als een ultramoderne soort van de Royal Oak tijdens het 30-jarig jubileum in het beroemde door Gerald Genta ontworpen luxe sporthorloge. aBlogtoWatch heeft dit jaar het beste soort Audemars Piguet Royal Oak Concept GMT Tourbillon behandeld. De versie is veel meer “zomers” in vergelijking met eerdere modellen, het verkrijgen van een titanium situatie en lichtgewicht wit-wit-gekleurd-gekleurd keramiek (voor de ring, kroon, duwer en gevormde structuur over de beweging). Binnen het horloge kan het gewijzigde originele uurwerk zijn tijdens het gebruik van de nieuwe Audemars Piguet-kwaliteit 2930. De dingen zijn 44 mm breed, maar draagt ​​vrij groot vanwege de grote nokstructuren.

Audemars Piguet Royal Oak Concept Gmt Tourbillon horloge Audemars Piguet Royal Oak Concept Gmt Tourbillon horloge
Het op 12 uur gebaseerde GMT-display lijkt om 3 uur en ook de schijfkleur geeft de am / pm-indicatie. De benodigde tijdzone wordt geplaatst door de stamper om 4 uur te activeren. Het handgewonden Calibre 2913 zorgt voor een 237 uur gangreserve vanwege een dubbel vat. De tourbillon die om 9 uur is geplaatst, is uitgerust met een geanodiseerde aluminium brug en een zwartgebalanceerde balans.

De 12-uurs dubbele tijdzonefunctie bevat twee dvd’s die vanaf een bepaalde tijd gemakkelijk af te lezen zijn en de am / pm-indicatie bevatten. Moderne hoogwaardige afwerking geheel synchroon met behulp van het technische karakter van het model, met een zwart geanodiseerde aluminium hoofdplaat en bruggen. Waterbestendig tot 100 meter / 330 ft.

Audemars Piguet Royal Oak Concept Gmt Tourbillon horloge Audemars Piguet Royal Oak Concept Gmt Tourbillon horloge
Verder voor het moderne ontwerp heeft de Audemars Piguet Royal Oak Concept GMT Tourbillon een aantal interessante functies. Het is duidelijk dat de tourbillon links en rechts een GMT-schijf kan zijn die opnieuw een zone biedt. De beweging heeft een uitgebreide vermogensreserve van 10 dagen tussen twee vaten. Ook beschikt het uurwerk over een functieschakelaar en een verzamelkroon. De duwboot rond de situatie kan worden gebruikt om te fietsen waarbij de kroon aan wind wordt gewend, de tijd wordt ingesteld of mogelijk in de neutrale positie staat.