De beste Audemars Piguet casual horloges voor mannen is Royal Oak Offshore Chronograph Rose Gold.
Deze roségouden van Audemars Piguet Royal Oak Offshore Chronograph heeft een echt indrukwekkend stukje kunst tentoongesteld. De zwarte bezel is van keramiek met een kroon met schroefdraad en duwstukken, roze gouden drukknopen. De wijzerplaat van het horloge heeft een zwart “Mega Tapisserie” -patroon dat altijd leek op een betegeld oppervlak in mijn ervaring.

Het datumvenster is uiterst prettig zoeken met behulp van zijn ronde vergrootglas meer dan een vierkant elimineren. Een minder gecompliceerde perceptie daarvan zal niet in overeenstemming zijn gebleven met de algemene stijl van het uurwerk. Er zijn geen cijferindicatoren voor die uren, maar u zult eerder gouden uurmarkeringen vinden. En er is een dubbele score in de 12 uur. U zult zeer precieze witgekleurde markeringen vinden en tussen deze gouden banden, vier voor elke seconde die zeer leesbaar zijn vanaf de zwarte wijzerplaat. Het embleem van Audemars Piguet bevindt zich zeer opvallend dichtbij het datumvenster.

Audemars Piguet Royal Oak Offshore chronograaf rosé horloge Audemars Piguet Royal Oak Offshore chronograaf rosé horloge
Het uurwerk heeft een zeshoekige zoekkroon die zich tussen twee rechthoekige drukknoppen aan elke kant bevindt. De algemene indruk van het horloge is een hoge functionaliteit en precisie.

Deze Audemars Piguet Royal Oak Offshore Chronograph gouden roos is een Japanse quiyabeweging in Marta-beweging.

De armband is van zwart rubber en gaat perfect samen met de behuizing van het horloge. De armband is allemaal ongeveer 205 mm lang en 20 mm breed. De Audemars Piguet Royal Oak Offshore kan worden gekocht in zwart lederen krokodillenleer met reliëf met roestvrijstalen haakgesp. Ik hou echter persoonlijk van de rubberen band.