Audemars Piguet Royal Oak Offshore Survivor is de beste keuze in kwaliteit.
De Audemars Piguet Royal Oak Offshore Survivor is degene die de echte evolutie van de Royal Oak Offshore-lijn naar wat het vandaag is, begon. Voorzien van een gezwarte en geperforeerde titanium situatie met een diameter van 42 mm met groeven rond het profiel van de situatie op 9, een gegroefde keramische bezel en chrono pushers in keramiek met titanium pads, is dit horloge de beste match voor de Lamborghini Gallardo LP 570-4 Spyder Performante Edizione Tecnica. Dit voertuig is echt zo revolutionair omdat dit Offshore.

Audemars Piguet Royal Oak Offshore Survivor horloge Audemars Piguet Royal Oak Offshore Survivor horloge
Omdat de constructie van de situatie enorm en zwaar lijkt, draagt ​​dit horloge in overeenstemming met zijn grootte. Vergelijkbaar met de groeven rond de situatie en de bezel, zullen de kroon en de handen ook zeer robuust zijn waardoor het uurwerk een ingewikkelde machine lijkt. De wijzerplaat is pure perfectie en ongelooflijk goed uitgebalanceerd. De belangrijke seconden duren presctiption een verzilverde register dat is uitgerust met een handen die een rode tip heeft die de juiste hoeveelheid contrast bijdraagt.

Het kloppende hart in dit revolutionaire uurwerk kan het Audemars Piguet automatisch kaliber 3126/3840 met 59 juwelen zijn, samen met een gangreserve van 60 uur. Om dit unieke kaliber te beschermen, is het uurwerk uitgerust met een mooi vervaardigde en duurzame titanium situatie terug met prachtige kuiltjes rond het midden.

De rubberen band is iets flexibeler dan andere offshore-riemen en behoorlijk comfortabel. De Audemars Piguet Royal Oak Offshore Survivor is echt licht, het lijkt bijna alsof hij niet in je pols zit. De band is uitgerust met een zwart gemaakte titanium gesp die lijkt op de hoofdband rond de Forged Carbon of Ceramic Divers. De onmiskenbare groep vierkante lijnen ernaast zou de juiste diamanten halsketting zijn in de richting van de wijzerplaat ‘méga tapisserie’. De plots die de riem verbinden met de situatie hebben twee kleine perforaties om de perforaties rond de situatie aan te vullen.