Audemars Piguet presenteerde de AP Royal Oak Chronograph Tribute to Italia. 26326ST.OO.D027CA.01 in een 500-delige speciale editie over 2015 omdat 2015 een essentieel jaar is voor Milaan omdat ze de Wereldtentoonstelling Expo 2015 van 1 mei tot 31 oktober hebben gelokaliseerd. Hier ‘zal dit speciale editie horloge geïntroduceerd worden dat vorig jaar werd gelanceerd.

Audemars Piguet Royal Oak Chronograph horloge Audemars Piguet Royal Oak Chronograph horloge
Een Italiaanse man, aanraking bevindt zich op een negatieve balans, milieuvriendelijke en witgekleurde indices rond de subdial teller van dertig seconden (3 uur), duidelijk een knipoog naar de Italiaanse vlag. Nog een interessant detail: de rubberen band – verrassend genoeg, eerder gebruikt voor een andere keer met een officieel Royal Oak chronograafnummer – het model van de stad Sails, geproduceerd in 2002. Het uurwerk kan ook een met de hand gestikte ‘grote vierkante schaal’ bevatten ”Blauwe alligatorriem in de presentatiedoos. Specifiek gemaakt, omvat dit gebied een metalen plaat die de achterkant van het horloge reproduceert met behulp van de kleuren van de Italiaanse vlag.

De beslist moderne afmeting van de 41 mm roestvrijstalen situatie heeft alle kenmerken behouden die de Royal Oak tot een legende voor uurwerken hebben gemaakt. Voorzien van een verzilverde wijzerplaat met ‘grande tapisserie’ met blauwe tellers, bevat de 30-minuten teller een milieuvriendelijk accent in de 20-minuten markering, een wit gekleurd in de 30 minuten samen met een rode in de 10 minuten -minuut teken.

De Royal Oak Chronograph Tribute to Italia. 26326ST.OO.D027CA.01 is net als bij andere Royal Oak chronografen uitgerust met een solide monocoque situatie zonder enige weergavesituatie terug. Dit horloge is uitgerust met screw-lock pushers en screw-lower crown waardoor het waterdicht is tot een diepte van vijftig meter.

Audemars Piguet Royal Oak Chronograph italia Uitgevoerd door Selfwinding Calibre 2385, Het uurwerk bevat 304 onderdelen, beats op 21.600 vph, is uitgerust met 37 juwelen en biedt een elektrische reserve van 40 uur wanneer volledig opgewonden. Hoewel er geen intern kaliber is, is het duidelijk boven elke andere generieke ETA- of Valjoux-chronograafkalibers beschikbaar.